måndag 10 mars 2008

Vintertölt på Wången

I mars varje år anordnar Gneisti Islandshästförening http://www.gneisti.nu/ en inofficiell tävling på Wången där stämningen är avslappnad och prestationskraven lagda på hyllan. Alla har möjlighet att vara med och grenarna är utformade för att passa allt från de minsta ryttarna till de som tävlat på hög nivå. Ett utmärkt tillfälle att komma ut efter vinterdvalan.

Förra året gjorde vår dotter Alice debut på vår gamle trotjänare Nonni och erövrade sin allra första rosett. Den gröna rosetten satt i ett fast grepp hela vägen hem, den låg bredvid tallriken när vi åt middag och den fick ta nallens plats när det var dags att sova. När hon vaknade på morgonen hade rosetten lämnat ett märke på hennes kind. Vi har ingen bild på hennes roliga rosettavtryck på kinden men väl på hennes prestation på rakbanan. Fotograf är Jenny Widding, http://www.jennywidding.com/

Tyvärr har vi inte möjlighet att vara med på Vintertölten i år då vi sedan länge hade bokat en resa till Riksgränsen. Men vi uppmanar verkligen alla ryttare ute i skogarna att vara med på denna härliga dag som passar precis alla!

Inga kommentarer: