torsdag 30 april 2009

Så blir Sockerponnyns sommar...


Efter lite spännande reflektioner via kommentarer på denna sida samt mail kan vi nu avslöja vad Sockerponnyn kommer att företa sig denna sommar.

På Gudmundur "Gummi" Einarsons hemsida www.gummi.us finns nu att läsa;

NY TÄVLINGSHÄST
Vi har fått den stora äran att låna den fantastiska 5-gångshästen Frosti frá Skammbeinsstödum av Janna Hjort. Gummi ska träna och tävla honom och siktet är nu ställt mot Krafturs nationell, Norrlandsmästerskapen samt SM. Hästen är fantastisk och Gummi lyser som en sol… Tack Janna!

Det är inte utan att jag är gaaaaanska avundsjuk. Frosti är en enastående och enormt rolig ridhäst. Valet var svårt (eftersom jag gärna hade ridit honom också) men till sist tyckte både jag och Janna att det skulle vara väldig roligt att se vad Frosti och Gummi skulle kunna åstadkomma tillsammans. Gummi är ju faktiskt en av världens bästa passryttare!

Nu blir det att, för ovanlighetens skull, följa tävlingarna från åskådarplats. Ett stort lycka till önskar vi förstås Gummi och Frosti!

Bilden är tagen på Nationell tävling Solbacken 2007 då jag fick nöjet att rida Sockerponnyn. Hans kapacitet räckte till 6,47 i finalen trots att han hade en passnovis i sadeln.

2 kommentarer:

Joanna sa...

Det ekipaget ser vi fram emot!

Anna D sa...

Wow, vad spännande!