fredag 13 mars 2009

Vintertölten på Wången


Nu ska det få synas mer av Árvakur än hans frostiga mule. I morgon på Vintertölten är han anmäld med mig själv på ryggen till Speedpass och Mellanklassen i tölt som på Norrländska manér är benämnd Hallontölt.
Isold och jag är anmäld i svåraste klassen (Hjortrontölt) trots att vi är alldeles oerfarna tillsammans. Det verkar ju inte så kul att vara med med två hästar i samma klass så det fick bli så.
Cilla är anmäld i lättaste klassen ungdom (Blåbärstölt) med Nonni och i mellanklassen (hallonontölt) med 30-åringen Glaumur.
Alice är anmäld i Miniorklassen med såväl Nonni som Glaumur - Hon kunde inte välja vilken av dem hon helst ville rida så det fick bli båda.
Annie, som förvisso tycker mest om att skritta, överväger ändock att prova rida lite tölt på tävlingen och är anmäld i miniorklassen på familjen Ståhl-Kornerups gamla trotjänare Adam.
En mysig familjedag på Wången ser vi fram emot och det glädjer oss att det är över 100 (!) ekipage som ska deltaga!

3 kommentarer:

Ulla sa...

Lycka till!! Hoppas ni får bra väder!
kram/Ulla

Anonym sa...

Vad kul!
Ta mycket bilder;)
Kram från oss i Söderköping!

Anonym sa...

Adam tackar för den mest givande, livliga och spännande dagen på länge! Han kommer att sova mycket gott i natt och drömma om sin och Annies fina prestation.

Hoppas att hon är lika nöjd som han. Jag och mamma och pappa tycker att hon gjorde ett superbra jobb, högt där uppe på Adams breda rygg. Och är lite stolta över ekipaget!

Kram