onsdag 18 mars 2009

Isold till salu !?!...


Efter ett par dagar tillsammans med min familj på hotell Copperhill i Åre med spa, god mat och massor av mys så har ett beslut hänrörande Isold vuxit fram. Vi kommer nu att leta efter en ny ägare till henne!


Isold ÄR ett fyrgångssto utöver det vanliga. Hon är ett flott och med framtiden för sig. Hennes far är den legendariske Týr von Rappenhof, dubbel VM-guldmedaljör och känd för att ha lämnat sporthästar i världsklass. Isold har fyra flotta gångarter som är väl åtskilda och mycket okomplicerade. Hon är stor, vacker och högbent med utmärkt hals och hållning. Hon är välriden och trevlig i alla situationer och passar de flesta ryttare. Med sitt fantastiska temperament och trevliga arbetsvilja skulle hon passa utmärkt som ungdomstävlingshäst och det skulle vara trevligt att sälja henne till någon som har planer på att i framtiden avelsvisa henne. Isold är den ultimata ridhästen som verkligen går att använda till allt! Pris 144.000 kr exkl moms eller bud.


Bilden är från helgens Vintertölt och fler bilder finns i vårt bildgalleri http://www.pixbox.se/alb_show_id680599_page0.html

1 kommentar:

Anonym sa...

Du skulle inte kunna tänka dig att låna ut henne? ;) Jag har tyvärr inga pengar, men jag måste på ett eller annat sätt hitta en häst bra nog för islandshästutbildningen på Strömsholm.