lördag 10 mars 2012

Jára hemma igen!




Jára har haft den stora förmånen att spendera vintern nere hos Anki i Söderköping (Tack, igen) men kom för ett par dagar sedan hem igen. Vi är i samma situation Anki och jag. Arbetar heltid, har barn i den ålder som kräver vår insats som mest samt har i övrigt en tämligen fullspäckad fritid. Svårt är det att välja när man har en häst med massor av talang men som man inte har möjlighet att ge den tid den förtjänar och behöver. Familjen måste liksom komma i första hand!

Nu har jag suttit på Jára två gånger sedan hon kom hem. Hon känns stark och hyfsat stabil och hennes rörelser är stora och kraftfulla. Ganska snart hittar vi tillbaka till vår sedan tidigare etablerade kommunikation. Det ÄR ju så kul att rida!!!

Men hur tänker man när vardagen återigen stormar in i stallidyllen? Hur ska jag hinna? Svaret måste bli att Jára är till salu till den som söker en häst att satsa på! Avser man att göra en seriös satsning att avelsvisa henne är priset om 115.000 kr förhandlingsbart (som ett led i att hjälpa till i finansieringen av den kostnaden).

Bilderna ovan är tagna med ganska precis ett års mellanrum. På den övre bilden är Jára på sitt femte år och på den nedre snart sex.

Mer information får du av Irja om du ringer 070-6065566

Inga kommentarer: