onsdag 13 april 2011

Ridläger på Övergård 2011

13-17/6

Vi kommer även i år att erbjuda ett ridläger där du får möjlighet att förbättra dina kunskaper i skötsel, hantering och ridning. Du rider din egen häst (ponny eller Islandshäst) men får även prova gårdens hästar i olika aktiviteter.

Dagarna är fullbokade med allt från pyssel med hästarna till ridning på bana och i terräng. Stor vikt läggs vid att lägga undervisningen på individuell nivå med fokus på den enskilda individen varför vi också valt att hålla nere deltagarantalet på ridlägergrupperna. Vi anpassar nivån efter ryttaren.

Vi startar upp lägret den 13/6 kl 10.00 och har avslutning den 17/6 kl 11.00 då föräldrar och syskon är välkomna att titta.

Ledarna är Cecilia Eriksson med medhjälpare som har mångårig häst- och ledarvana.

På våra ridläger ingår helpension. Du bor tillsammans med de övriga ridlägerdeltagarna och en ledare i vår mysiga bryggstuga. Frukost, lunch, middag och kvällsfika serveras och det finns alltid möjlighet att ta en smörgås i köket om du skulle bli sugen däremellan. Kom ihåg att meddela oss eventuella allergier.

Priset för ett femdagars ridläger är 2500 kr (500 kr/dag). Avgiften inbetalas på bg 5347-6891 och anmälan är giltig när denna är inbetald. Ridlägeravgift återbetalas mot uppvisande av läkarintyg alternativt veterinärintyg.

Välkommen att höra av er till oss för ytterligare information och bokning.
Solberg Islandshästgård
www.solbergs.com
070-6065566
irja.hjort@hotmail.com
Irja Hjort

Inga kommentarer: