måndag 26 maj 2008

Hemma igen


Efter en lång resa och en fin tävlingshelg i Norrköping är vi nu åter hemma i Solberg. Tyvärr visade det sig att jag och Fála inte var färdiga för tävlingsbanan efter den senaste skadan. Hon är inte halt eller mår dåligt på annat sätt men vågar inte riktigt ta i med det skadade bakbenet. Möjligen resulterade detta i en mycket ojämn fyrgångsvisning med många misstag och en totalpoäng på 6,27. Vi valde därmed att stryka oss från såväl fyrgångsfinal som töltuttagning och istället satsa på att träna vidare hemma med hopp om att göra ett nytt försök på Norrländska Mästerskapen på Wången.

Men tävlingshelgen var som sagt riktigt bra med många av Sveriges finaste ekipage representerade. Femgången tyckte jag personligen var lite skral men vinnaren Borgfjörd var jämn och fin i finalen. Fyrgången var riktigt bra och Gabi och Taktur vann över Helene Blom som gick ut på andraplats. Tölten vanns av Jämtlandsekipaget Hjalti och Reynir som imponerade med såväl uttagningspoäng som finalpoäng över 8,0.

I övrigt var det strålande väder och alla trevliga människor och fina hästar gjorde helgen toppen trots att jag själv fick kränga av mig både ridkavaj och vita ridbyxor redan på fredagen. Anki och hennes familj bjöd på mysigt boende, god mat och mycket trevligt sällskap. Jag fick se Fridasönerna Isak och Dófri och är så glad över att se hur välskötta och vältränade de är.

Dagens bild föreställer Fála som tålmodigt väntar på att vi ska laga den punktering vi ådrog oss på väg ner till tävlingarna. Fler bilder från tävlingen finner ni i vårt bildgalleri på http://www.solbergs.se/

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack Irja för helgen!

Lotta