lördag 12 maj 2012

Om en helg i Valne...

Vi har en trevlig tradition att varje år åka till Gummi och Maria i Valne för en helg fylld av alla de trevligheter man kan tänka sig. Vi rider finfina hästar, får proffsiga träningsråd av Gummi, afterride inklusive massage, surr och skratt till långt in på småtimmarna, går upp ca 5 kg i vikt till följd av Marias goda mat och smaskiga bakverk...

Varje år har överträffat det tidigare och i år var inget undantag. Extra roligt var det att Jaras nya ägare Marianne kom upp från Stockholm för att dela helgen med oss och med sig hade hon sin tillika jättemysiga stallkompis Karin, kul.

Fantastiskt roligt var det att för tredje året i rad sitta på fina skimmelhingsten Döggvi. Då får man liksom leva i ett rosa moln med den tillfälliga tron att man kan rida fem (!) gångarter. Tänk så roligt det är att rida på välutbildade och starka gångartshästar.

Fick också se lilla Vidja under duktiga Sara Sandström som är Hippologstudent och gör sitt C-tränarprov på Valne Gård. Lätt chockskadad efter insikten att lilla Vidja oåterkalleligt är en femgångare, och det är ju inte riktigt jag kan man säga, så känns det ändock spännande att få fortsätta det fina jobb Sara påbörjat.

Tack, för ALLT, till alla er det berör!

På bilden... Vidja, förstås!

1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS!

Nu har du ju din femgångare:-D

Kram från Y-län