söndag 12 juli 2009

SM 2009



SM på Strömsholm är över för denna gång. Gneisti har skördat medaljer i löpande ström genom Gudmundur "Gummi" Einarsson, Hjalti Gudmandsson samt systrarna Jamila och Johanna Berg. Det är så att man blir riktigt stolt som Gneistiit - Stort grattis till er alla!

Ytterligare att glädja sig åt är att fäderna till årets fyra Fagerlandsföl vann sina paradgrenar och jag antar att de därmed kommer att representera Sverige på VM i Schweiz.

Hrannar von Svada-Kol-Kir hade hårt motstånd i femgångsfinalen med bl a regerande världsmästarna i femgång, Tóti och Kraftur frá Bringu. Hrannar är far till Fífa och Riddari från Fagerland.

Reynir frá Holtshusum vann töltfinalen på fina poängen 8,03, även han tätt följd av Tóti och Kraftur som under förra VM var i A-final även i Tölt T1. Reynir är far till Stella och Vissa från Fagerland.

Har man tur så kanske det faller några sporttävlingsgener på rätt ställe i de fyra fölungarna så att de såsmåningom kan komma upp på banorna de också... :)

Bilden föreställer Reynir frá Holtshusum och hans ryttare Hjalti Gudmundsson vid ett annat tillfälle än SM. Bilden är lånad från Hjalti och Camillas hemsida http://www.camillahjalti.se/

Inga kommentarer: